Powered By Blogger

powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Recreativo de Huelva

Η Ρεκρεατίβο Ουέλβα(Real Recrativo de Huelva) είναι ένας ισπανικός σύλλογος στην πόλη Ουέλβα η οποία βρίσκεται στην Ανδαλουσία.Θεωρείται ότι είναι ο πιο παλιός σύλλογος της Ισπανίας καθώς ιδρύθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 1889.
 Αρχικά είχε το όνομα Huelva Recreation Club δηλαδή Σύλλογος Αναψυχής της Ουέλβα, όμως αργότερα πήρε το όνομα Real Recreativo de Huelva το οποίο είναι και το όνομα που έχει μέχρι σήμερα.Τα χρώματά της είναι άσπρο και μπλε. Η έδρα της είναι το Στάδιο Νουέβο Κολομπίνο το οποίο έχει χωρητικότητα 21,600 θέσεις.
 Έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ανδαλουσίας(1903 και 1914) και έχει πάει φιναλίστ στο Κύπελλο Ισπανίας του 2003.Τωρινός της πρόεδρος είναι ο κ. Francisco Medoza Taboada ενώ προπονητής της είναι ο Lucas Alcaraz.
   Αυτή τη στιγμή η Recreativo de Huelva αγωνίζεται στην Segunda Division(Β' επαγγελματική κατηγορία Ισπανίας) καθώς υποβιβάστηκε τη σεζόν 2008-2009 από την Primera Division(Α΄επαγγελματική κατηγορία Ισπανίας.) Καλούς παίκτες της αυτή τη στιγμή θα θεωρούσαμε τους Jesus Vazquez, Kepa, Andres Lamas, Javier Acuna και άλλους.
  Κατά την γνώμη μου, η Recreativo de Huelva είναι μία καλή ομάδα όμως χρειάζεται λίγη βελτίωση διότι τον τελευταίο καιρό έχει πέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου