Powered By Blogger

powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Η επιστροφή της Juventus

Juventus FC logo.svg

Η Juventus είναι μία τεράστια ποδοσφαιρική δύναμη, με 2 τρόπαια του Champions League, 27 πρωταθλήματα Ιταλίας και 9 κύπελλα. Είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της Ιταλίας. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε χάσει την δύναμή της και πολλοί την αμφισβήτησαν.
 Το 2006 είχε πέσει στην Serie B για το σκάνδαλο Calciopolis και της αφεραίθηκαν τρόπαια. Την επόμενη χρονιά ανέβηκε αλλά αποδυναμωμένη. Από το 2006, η Juventus δεν ξανα-κατέκτησε τίτλο.
 
Όμως την φετινή σεζόν μπήκε γερά καθώς εγκαινίασε το νέο της γήπεδο Juventus Arena το οποίο έχει χωρητικότητα 41.000 θέσεων; και είναι το νέο στολίδι της Μεγάλης Κυρίας. Με το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, η Juve ξεκίνησε με νίκες και τώρα είναι 1η στο Πρωτάθλημα με 34 βαθμούς και χωρίς καμία ήττα.
 Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Juventus θα κατακτήσει την φετινή σεζόν το 28ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και θα δώσει χαρά στους εκατομμύριους οπαδούς της. Μοναδικός της ανταγωνιστής για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος είναι η Milan η οποία όμως δεν έχει και τόσες πιθανότητες για να στεφθεί και φέτος πρωταθλήτρια.
Θα δείξει...Το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ωστόσο η Juventus μπορεί να τα καταφέρει και να διατηρήσει την πρωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου